Out/ Oet-door genieten met een echte Defender.


Zijn jullie echte stoere avonturiers en houden jullie van natuur en kamperen?

Een beetje winters weer weerhoudt jullie niet om te gaan genieten van een unieke out/oet-door ervaring? Dan is dit winterkampeer arrangement echt iets voor jullie!
Ga een weekend op pad met één van onze authentieke Land Rover Defenders en beleef de Oetdoor Scandinavië experience in de Achterhoek.

Geniet van het rijden in een Land Rover Defender en slaap in de comfortabele daktenten (van twee tot 4 personen per Defender).
Wisten jullie trouwens dat dit helemaal niet koud is omdat je heerlijk hoog boven de grond slaapt?
Ga Greenlanen, hiken of mountainbiken door het winterse Achterhoeks landschap, fikkie stoken bij jullie eigen kampeerplaats en ontspannen in de wildernis spa met hottub en sauna.

Samen met Oetdoor (www.oetdoor.nl) hebben we een ontspannen en toch avontuurlijk arrangement samengesteld. Twee overnachtingen op de Scandinavian Style camping en gebruik van de wildernis spa (vooraf reserveren).
Daarnaast kunnen jullie bij Oetdoor gratis gebruik maken van fietsen, sups of kano’s om jullie outdoor winter weekend helemaal compleet te maken.
En mochten jullie het ’s avonds toch binnen willen zitten bij de houtkachel dan kunnen jullie gebruik maken van de Oetdoor huiskamer!

Huur een Land Rover Defender Crew voor 4 personen of een Defender 110 voor twee personen al vanaf €445 voor een weekend bij Landrover Dream Holiday (excl. waarborg), het Winter arrangement boeken jullie bij Oetdoor voor €169,00

Informeer snel voor de mogelijkheden bij Landrover Dream Holiday: info@landroverdreamholiday.eu
En natuurlijk bij Oetdoor Scandinavian Camping Experience: info@oetdoor.nl

Scroll naar boven