Tijd voor avontuur is te huur… ook in de winterperiode!

Ben jij winterhard? Ga dan eens winterkamperen!
Winterkamperen is lekker verfrissend, ontspannen en heel bijzonder. Met onze gear is de kou zo bedwongen en geniet je heerlijk van de rust en de natuur. Een kampvuur, warme chocomel en glühwein onder een heldere sterrenhemel zorgen voor een onvergetelijke kampeerervaring in de winter.

Winterkamperen kan op speciale campings, daarom hebben wij een Winterkampeer-gids gemaakt speciaal voor onze gasten. Hier staan allerlei Winterkampeer-adressen en leuke routes in, zodat jullie goed voorbereid op pad kunnen.

De Landrover is van alle gemakken voorzien. Je slaapt op goede (opgemaakte) bedden in de daktenten (dus niet op de grond), in lekkere slaapzakken en kussens. De Landrover is volledig uitgerust met o.a. een ingebouwde buitenkeuken, een 270° luifel, buitententen, BBQ en een lekkere elektrische kachel voor in de tent. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk winters avontuur!

Op zoek naar een gaaf groepsuitje? Ga samen met vrienden of familie winterkamperen! Je ontvangt nu extra korting als je meerdere Landrovers boekt, waardoor je al op avontuur kunt vanaf €116,25 p.p.! We hebben drie Landrovers met elk vier slaapplaatsen, waardoor je dus met maximaal 12 personen op pad kunt.

Landrover Dream Holiday heeft een speciale Winterkampeer-actie:

  • Weekend of midweek met 1 Landrover nu voor €495,- i.p.v. €580,-
  • Weekend of midweek met 2 Landrovers nu voor €950,- i.p.v. €1.100,-
  • Weekend of midweek met 3 Landrovers nu voor €1.395,- i.p.v. €1.740,-

Ben jij winterhard en durf jij dit bijzondere avontuur aan? Maak gebruik van de speciale Winterkampeeractie door een mail te sturen naar info@landroverdreamholiday.eu onder de vermelding: Winterkamperen.

Deze aanbieding is geldig van 1 november 2021 t/m 24 maart 2022

Scroll naar top