Verzekeringen

A8BA1C42-A3CC-4F71-BFCD-FB6B93534339

VERZEKERAARSHULPDIENST (VHD)

Heeft u schade of pech onderweg? Bel dan altijd eerst met de Verzekeraarshulpdienst. Zo voorkomt u dat u voor kosten komt te staan die niet vergoed worden.

VHD is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 850239252. Sla dit nummer op in uw mobiele telefoon. Noteer voordat u belt altijd de naam van de plaats waar u bent en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Houd ook uw verzekeringsbewijs/ groene kaart bij de hand.

HOE IS UW KAMPEERAUTO VERZEKERD?

Als verhuurder hebben wij gezorgd voor een goede verzekering. Dit betekent dat de Defender WA en Casco is verzekerd.
WA is bedoeld voor schades die aan anderen ontstaan, casco is bedoeld voor de schade aan de camper (kampeerauto) zelf.
De dekking geldt voor alle landen die op het verzekeringsbewijs (de groene kaart) staan. Voor de landen die zijn doorgekruist, is dus ook geen dekking. Als verhuurder staan wij ook niet toe dat u naar deze landen afreist.

HULPVERLENING

De DEFENDER is ook verzekerd voor pechhulp. Dit betekent dat als de kampeerauto uitvalt, er pech is of een ongeval ontstaat, u kunt bellen met de eerder genoemde VHD Hulpdienst.
Moeten er kosten worden gemaakt, dan worden de kosten alleen vergoedt, als deze zijn besproken met de hulpdienst.

BORG

Wij vragen € 1.350,00 waarborg.
Deze borg geldt per schade. Als verhuurder zijn wij gemachtigd extra borg in rekening te brengen als er meerdere schades zijn ontstaan tijdens de huurperiode.

HOE BENT U ALS PERSOON VERZEKERD?

Wij hebben naast de verzekering voor de camper (kampeerauto) ook een schadeverzekering inzittenden afgesloten. Dit betekent dat er bij schade aan de inzittenden naar aanleiding van een ongeval, dekking is.
U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een kapot geknipte broek, een kapotte bril, of veel erger inkomensverlies naar aanleiding van het ongeval.

WAT KUNT U ZELF NOG REGELEN?

Uw persoonlijke spullen hebben wij niet verzekerd. Hiervoor kunt u bij uw eigen verzekeraar een reisverzekering inclusief bagage regelen. Ook is het belangrijk om op een reisverzekering de module geneeskundige kosten mee te verzekeren.
Als verhuurder zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

WIE ZIJN ER VERZEKERD?

Verzekerd zijn u en de personen die uw toestemming hebben om gebruik te maken van de Defender kampeerauto.

EIGEN RISICO AFKOPEN AAN HET EIGEN VOERTUIG

Jullie kunnen er optioneel voor kiezen om zelf een verzekering bij Allianz Global Assistance af te sluiten om het eigen risico af te kopen bij schade aan het eigen voertuig. Deze verzekering sluit je zelf af. Landrover Dream Holiday is in deze geen partij.
Wij hebben de Defender WA casco verzekerd daarnaast heb je als huurder een eigen risico. Als jullie kampeerauto schade oploopt, dan betaal je het eerste deel van de schade zelf. Met de afkoop eigen risicoverzekering autohuur kun je er voor kiezen om dit risico af te dekken.

Ga naar de site van Allianz Global assistance. Deze verzekering moet je minimaal voor 5 dagen afsluiten. Voor een weekend of midweek ben je gebonden om minimaal 5 dagen te verzekeren. Je moet aangeven dat je een personenauto wenst te verzekeren en geen camper. De Defender is geen camper op kenteken.

Scroll naar top