Huurvoorwaarden

DSC_2451

Verkorte huurvoorwaarden & tips

Minimum leeftijd van de huurder en bestuurder.
De minimale leeftijd van de huurder is 25 jaar.

Aantal jaren in bezit van het rijbewijs
De huurder moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Hoogte eigen risico
Eigen risico is €1.500,00 per gebeurtenis en €2.000,00 bij schades boven de 220 cm. Ook bij natuurschade en inbraakschade geldt het eigen risico.

Betaling van de huursom en waarborgsom.
De verhuurder vraagt een aanbetaling van 50% van de huursom tot 30 dagen voor ingangsdatum. De slotbetaling, exclusief waarborgsom, dient 30 dagen voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst te worden voldaan mits anders schriftelijk is overeengekomen.
De waarborgsom dient één week voor van ingangsdatum van de huurovereenkomst te zijn voldaan.
Er zijn twee mogelijkheden om de waarborgsom te voldoen:
  1. Overboeking per bank van de waarborgsom 1.350 euro, één week voor vertrek. De waarborgsom wordt twee weken nadat de Defender is teruggebracht teruggestort, mits er geen schade is veroorzaakt of er door LDH  bekeuringen zijn ontvangen voor de gehuurde periode.
  2. Pre-authorisatie per Credit Card. Bij de boeking geef je direct aan dat je de waarborgsom wenst te voldoen per Credit Card. De bankkosten bedragen per 1.350 euro waarborgsom 25 euro. Deze kosten worden direct in de reservering opgenomen. Je stuurt ons je Credit Card nummer en expiratie datum. Ter plaatse bij vertrek wordt je Credit card ingelezen en jij voert je pincode in te bevestiging. Twee weken nadat je de Defender hebt ingeleverd wordt de pre-authorisatie vrij gegeven, mits er geen schade is veroorzaakt of er door LDH  bekeuringen zijn ontvangen voor de gehuurde periode.

Aanvullende opmerkingen en extra’s
-Verkeersovertredingen, tolheffing voor eigen risico en rekening.
-Bij de definitieve reservering dient u een scan mee te sturen van uw rijbewijs en paspoort. Als u de auto ophaalt dient u het rijbewijs en paspoort van de bestuurder te overleggen ter controle.

Ophalen en terugbrengen van de auto

Hoogseizoen weekverhuur:
*ophalen op zaterdag ochtend tussen 9.30u en 11.00u.
Het is belangrijk dat de auto op vrijdagmiddag tussen 16.00u en 17.00u retour is.
Overige seizoenen weekverhuur:
*Ophalen op vrijdag ochtend tussen 9.30u en 11.00u
Het is belangrijk dat de auto op donderdagmiddag tussen 16.00u en 17.00u retour is.
*Ophalen op maandagochtend tussen 9.30u en 11.00u
Het is belangrijk dat de auto op zondagmiddag tussen 16.00u en 17.00u retour is.
Overige seizoenen weekendverhuur:
*Ophalen op vrijdagochtend tussen 9.30u en 11.00u
Het is belangrijk dat de auto op zondagmiddag tussen 16.00u en 17.00u retour is.
Overige seizoenen midweekverhuur:
*Ophalen op maandagochtend tussen 9.30u en 11.00u
Het is belangrijk dat de auto op donderdagmiddag tussen 16.00u en 17.00u retour is.

In de overige seizoenen kan er in overleg worden afgeweken van de standaardtijden en -dagen. Bel of mail gerust om dit te bespreken.

Aftanken
Voor inleveren weervoltanken bij Tango, Napoleonsweg te Baarlo.

Afmetingen
Defenders Crew Cab 130, ca 265cm hoog ca 520cm lang.
Defender 110, ca 265 cm hoog en ca 480 cm lang.

Snelheid
Toegestane kruissnelheid is 100 km per uur, bij harder rijden neemt de kans op storing toe en de auto slijt harder, verbruikt meer en het is gevaarlijk in een noodsituatie. Alle auto’s zijn uitgerust met een track and trace systeem.

Mankementen
Eventuele mankementen graag zo spoedig mogelijk melden per mail info@landroverdreamholiday.eu zodat wij ons kunnen voorbereiden op snelle reparatie voor de volgende huurders.

Reisverzekering
Wij adviseren je dringend om zelf altijd een reisverzekering af te sluiten.
Uw persoonlijke spullen hebben wij niet verzekerd. Hiervoor kunt u bij uw eigen verzekeraar een reisverzekering inclusief bagage regelen. Ook is het belangrijk om op een reisverzekering de module geneeskundige kosten mee te verzekeren. Als verhuurder zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.
Een goede verzekering is voor enkele euro's per dag af te sluiten via de volgende link: Allianz reisverzekering. Denk er aan de module voertuighulp aan te vinken. Veel andere reisverzekeringen hebben een uitsluiting voor gehuurde voertuigen.

Eigen risico afkopen aan het eigen voertuig
Jullie kunnen er optioneel voor kiezen om zelf een verzekering bij Allianz Global Assistance af te sluiten om het eigen risico af te kopen bij schade aan het eigen voertuig. Deze verzekering sluit je zelf af. Landrover Dream Holiday is in deze geen partij.
Wij hebben de Defender WA casco verzekerd daarnaast heb je als huurder een eigen risico. Als jullie kampeerauto schade oploopt, dan betaal je het eerste deel van de schade zelf. Met de afkoop eigen risicoverzekering autohuur kun je er voor kiezen om dit risico af te dekken.
Ga naar de site van Allianz Global assistance. Deze verzekering moet je minimaal voor 5 dagen afsluiten. Voor een weekend of midweek ben je gebonden om minimaal 5 dagen te verzekeren. Je moet aangeven dat je een personenauto wenst te verzekeren en geen camper. De Defender is geen camper op kenteken.

Noorwegen
Als u naar Noorwegen op vakantie gaat dient u zichzelf even te registreren met het kenteken van onze auto op de Noorse Tolweg website: https://www.epcplc.com/register
Dan worden tolrekeningen automatisch naar uw adres gestuurd en hoeven wij geen administratiekosten in rekening te brengen voor verwerking door LDH.

Scroll naar boven