Over ons

bart-liesbeth

Wie zijn wij

In het jaar 1999  hebben wij, Bart & Liesbeth Gielens – Hamilton, het bekende roer omgegooid en zijn een fantastisch avontuur aangegaan in de Franse Auvergne.

Met heel ons hart, liefde en veel plezier hebben wij daar Domaine les Gandins laten groeien tot een succesvol kleinschalig toeristisch bedrijf met gîtes, Openair Lodges, chambres d’hôtes en table d’hôtes.

Glamping. In 2006 zijn wij op Domaine les Gandins gestart met het project “Open Air Lodge”. Luxe ingerichte tenten op vlonders met aparte slaapkamers met behangen wanden, keuken, brocante meubelen en een eigen badkamer. De Open Air lodge heeft destijds de exploitatie van les Gandins in een stroomversnelling gebracht.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging hebben wij met weemoed maar met veel trots ‘ons kind’ verkocht. Om vervolgens terug te keren in de buurt van onze geboortestreek en onze ervaring en passie te wijden aan een nieuw avontuur: Erfgoedlogies d’Ouffenhoff. Wij verhuren vakantiewoningen, met een capaciteit van 2 tot 20 personen, in een 18 eeuwse Carré Hoeve op 200 meter van de Maas in het Kastelendorp Baarlo.

In 2020 zijn wij gestart met het ontwikkelen van het bedrijf Landrover Dream Holiday. In 2021 zijn wij gestart met de verhuur van compleet ingerichte kampeer auto’s van het merk Land Rover Defender.

 

Beleef het echte buitengeluk.
Het bestaat nog!

Scroll naar top