Inspiratie

Roadbooks

Gegarandeerd ontzorgde vakantie met onze speciaal samengestelde Inspiratie & Roadbooks. Exclusief voor de huurders van onze Landrovers.

 

Wij ontwikkelen inspiratie en routeboeken op basis van diverse thema’s. In verband met de Corona crisis zijn wij dicht bij huis gestart in Nederland en Limburg. De thema’s die klaar zijn: het Kids inspiratie boek en de Bier inspiratie route. Nu gaan alcohol en verkeer volstrekt niet samen maar… wij hebben een route langs fantastische ambachtelijke brouwerijen geselecteerd. Je kunt op een fraaie camping in de buurt met je Defender overnachten en of road genieten van de ambachtelijke brouwsels!

 

Er wordt hard gewerkt aan de thema’s: Wijnen in Limburg, De Natuurroute, De Ardennen, Duitsland. Zodra deze klaar zijn worden de gidsen toegevoegd aan deze pagina.

4x4 vakanties in Frankrijk

Landrover Dream Holiday is een samenwerking aangegaan met 4 x 4 vakanties Frankrijk. Als gast van LDH kun je met korting de beste roadbooks per regio met een fikse korting van 33% aanschaffen. Ideaal voor een korte of lange vakantie met jullie Defender kampeerauto in Frankrijk.

De roadbooks zijn een fantastisch vertrekpunt voor een relaxte voorbereiding van jullie Frankrijk vakantie. Voor meer info kijk snel op: https://4x4roadbooks.com/downloads/tag/4x4-vakanties-in-frankrijk/

Als je een van de roadbooks aan wenst te schaffen kun je de kortingscode per mail opvragen via info@landroverdreamholiday.eu

Scroll naar top