In de media

Magazine Land Rover Club Holland

LRCH mag3_4-2023_AtWork-1
LRCH mag3_4-2023_AtWork-2
LRCH mag3_4-2023_AtWork-3

Het Laatste Nieuws - Vlaanderen

IMG-20230419-WA0001

Flavourites

In de blog van Flavourites - feel good experiences -  wordt bij de selectie van 5 avontuurlijke reizen ook Land Rover Dream Holiday genoemd!
Lees de blog.

Werelds Nederland

Werelds Nederland: een boek vol wereldplekken in eigen land
(dit reisboek wil je hebben!)

Al jaren bezoek ik wereldse plekken in eigen land. Plekken in Nederland die aan het buitenland doen denken. Soms ga ik er doelbewust naartoe, maar vaak ook overviel het gevoel me spontaan als ik ergens wandelde. ‘Het lijkt Afrika wel!’ Azië ook. Zuid-Europa soms. Of Scandinavië. Het buitenland in Nederland.

In coronatijd begon ik aan een blog over on-Nederlandse plekken in eigen land. Plekken waar je een ‘reisgevoel’ bij krijgt en waarvan je bijna niet kunt geloven dat het Nederland is. Wereldplekken in eigen land dus!

Wereldse plekken in Nederland

Inmiddels heb ik een hele reeks wereldplekken in Nederland bezocht en nog steeds komen daar nieuwe bij. Terwijl het blog nog steeds niet af is (ik verdwaal soms in de lengte van mijn eigen blogs), zag ik vorige maand op BOL.com dat het boek ‘WERELDS NEDERLAND’ eind oktober uit zou komen, een boek vol wereldplekken in eigen land. Hé, iemand met hetzelfde idee! Leuk, dat wilde ik zien!

Financieel Dagblad

JAN Magazine

ldh-media-03
ldh-media-04

Bijzonder Plekje

Scroll naar boven