Goed op pad

garantie

Goed op pad met Landrover Dream Holiday

Je wilt echt een unieke ervaring en je hebt zin in een bijzondere vakantie ervaring. Maar hoe weet je nu zeker dat je kiest voor die ene bijzondere outdoor Land Rover beleving waar jullie later met zoveel plezier op terug kijken?

Waarom boeken zo veel stellen, gezinnen of vrienden een Defender bij Landrover Dream Holiday?

Een belangrijke reden is dat wij je Goed op Pad sturen.

Wij geloven er namelijk in dat de kans op een onvergetelijke droom vakantie pas echt groot wordt als de beleving met onze Land Rovers van A tot Z kloppen.

Bij LDH hebben wij veel aandacht besteed aan jullie hele reis. Van het boeken, de inspiratie waar de reis naar toe kan gaan tot het uitklappen van je daktent! Heerlijk slapen en luieren in de 160 cm en 140 cm daktenten. Met elkaar borrelen met een koud flesje wijn of een spelletje doen onder de 270 graden luifel. Een heerlijke maaltijd bereiden in de zeer compleet uitgeruste buitenkeuken.

Natuurlijk kunnen jullie helemaal zelf bepalen waar jullie reis naar toe gaat. Als je niet zo bedreven bent in het reizen met een kampeerauto helpen wij je ook graag op weg zodat je vanaf minuut één on the road volop kunt genieten. Hiervoor hebben wij fantastische Inspiratie boeken samengesteld.

Jullie Land Rover Defender is door ons gemotiveerde team spik en span schoongemaakt en geprepareerd voor jullie unieke reis. De daktenten zijn echt ruim en de matrassen zijn comfortabel en aan te passen aan jullie gewenste slaapcomfort!

Je wordt bij LDH persoonlijk ontvangen en het functioneren van jullie Defender en toebehoren wordt goed en begrijpelijk uitgelegd. Je kunt de instructie ook bekijken via onze instructie filmpjes. De kussens en slaapzakken liggen klaar, de koelkast staat aan, aan alles is gedacht klaar voor een top vakantie!

Draai de sleutel om en rijd het avontuur tegemoet.

Onze unieke garanties:

Wij geven de onderstaande garanties. En juist de combinatie van deze 5 punten maakt de kans op een onvergetelijke reis zo groot. Daarom schrijven veel gasten van LDH in hun beoordeling dat dit echt een unieke ervaring is!

 1. Gegarandeerd ontzorgde vakanties met onze inspiratie boeken
 2. Garantie authentieke en goed onderhouden Landrovers
 3. Garantie van complete en topkwaliteit outdoor uitrusting
 4. Gegarandeerd relaxt op pad in jullie Land Rover
 5. Garantie van 24/7 pechhulp in Europa

Goed op pad met Landrover Dream Holiday

Bij iedere boeking van een van onze Defenders geven wij de onderstaande garanties. De combinatie van deze 5 punten maakt jullie outdoor experience echt onvergetelijk.

 1. Gegarandeerd ontzorgde vakantie met onze inspiratie boeken.
  Natuurlijk bepalen jullie zelf waar de reis naar toe gaat. Als je weinig ervaring hebt met het reizen met kampeerauto’s helpen wij je graag op weg zodat je vanaf het eerste moment volledig kunt genieten van jullie vakantie. Waar vind je nou dat leuke campinkje op die bijzondere locatie? Hiervoor hebben wij een aantal inspiratie boeken samengesteld. Wij helpen je graag goed op pad.
 1. Garantie van goed onderhouden en brandschone en zeer complete Land Rovers.
  1. Al onze Defenders zijn in samenwerking met Bas4Cars (www.bas4cars.nl) uit Sevenum aangekocht. Bas4Cars is een autoriteit op het gebied van het onderhoud van Defenders. Al onze Defenders verkeren in een top staat van onderhoud.
  2. Bij binnenkomst na verhuur worden de auto’s helemaal nagekeken en grondig schoongemaakt.
 1. Garantie van complete en topkwaliteit outdoor uitrusting.
  1. Iedere Defender is uitgerust met één of twee Eezi Awn daktenten.
  2. Een vaste 270 graden luifel van Quick pitch.
  3. Een koel/ vries combinatie
  4. Een fraaie Quick pitch buiten keuken uitschuifbaar aan de achterzijde.
  5. Comfortabele multifunctionele kampeer stoelen
  6. Complete keuken inventaris
  7. Sfeerverlichting
  8. Thetford 345 chemisch toilet
  9. Slaapzakken, kussens en bedlinnen
  10. Weber BBQ
  11. Hangmat
 1. Garantie van 24/7 pechhulp in Europa.
  1. In het geval van calamiteiten met het voertuig kun je 24/7 de pechtdienst van onze verzekeringsmaatschappij bereiken.
  2. Van 09.00u tot 21.00u is de WhatsApp dienst van LDH bereikbaar.
  3. Onder pechhulp wordt in ieder geval verstaan dat het gehuurde vervangen wordt door een bij voorkeur gelijkwaardig voertuig, wanneer er een defect aan het voertuig zal moeten worden gerepareerd. Dit geldt alleen als deze reparatie waarschijnlijk langer dan twee werkdagen zal gaan duren. Indien pech het gevolg is van eigen schuld, dan worden de kosten van de hulp niet door verhuurder vergoed.
 1. Gegarandeerd relaxt op pad met jullie Defender!
  1. Jullie worden persoonlijk welkom geheten en het functioneren van jullie Defender, daktenten en luifel, keuken etc wordt zorgvuldig uitgelegd. Mocht je even iets gemist hebben tijdens de uitleg dan kun je altijd terugkijken op onze instructie video’s.
  2. Jullie bedden zijn klaar voor de eerste nacht buiten slapen. Je hoeft alleen maar de daktent uit te klappen en je slaapzakje neer te leggen en op te schudden.
  3. Om het vakantie feest helemaal compleet te maken kunnen jullie extra een fietsen drager huren.
Scroll naar boven